16 júl

Ribizlis bűnbeesés

Meleg időben, kánikulában a savanykás joghurt és a savanyú ribizli az édes barátaival olyan utazásra röpít, hogy azonnal a paradicsomban érezheted magad.

Ribizlis-tortaTitok: Készíts a joghurtból görög joghurtot, mielőtt hozzákezdenél a műveleteknek. És a tortád olyan sikernek fog örvendeni, amire nem is számítottál. Itt találod, hogy hogyan készül a görög joghurt PRO-PRE módra.

Hozzávalók:

  • 4 dl PRO-PRE Joghurt
  • 50 dkg túró
  • 1 vaníliarúd belseje
  • 15 dkg cukor
  • 10 dkg vaj
  • 3 teáskanál zselatinpor
  • 15 dkg ribizli
  • 1,5 dl gyümölcslé
  • babapiskóta

Így készítjük:
Botmixerrel pépesítjük a joghurtot a túróval és a vaníliamagocskákkal. A vajat habosra keverjük a cukorral és a joghurtos masszához adagoljuk. A gyümölcslében elkeverjük a zselatint, folyamatosan kavarva melegítjük, de nem várjuk meg, hogy felforrjon! Folyamatosan kutyulva, jeges-vizes fürdőben langyosra hűtjük. 3-4 evőkanál joghurtos masszát hozzákeverünk, csak ezek után öntjük bele a zselatinos részt a joghurtos részbe. Belepotyogtatjuk a ribizlit, formába öntjük, a tetejére rendezzük a babapiskótát és zsupsz: be vele a hűtőbe!
Néhány óra múlva már falhatjuk is, de ha másnap tálaljuk, akkor is óóóriási sikerünk lesz vele!
Jó étvágyat kíván a PRO-PRE csapat!

Ribizlis-torta-2


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat