04 aug

300 for 50

300 for 50 avagy egy kivételes ember különleges utazása a rászoruló gyerkőcökért

300 kilométer. Egyedül, egy hátizsákkal. Bakancsban és óriási szívvel. Csutka István, “Csuti” vagy ahogy sokan ismerik El Camino zarándokútja és könyve után “Camino Steve” újra útnak indult. Az elismert színész, néptáncművész, egykori színház igazgató, manapság üzletember ezúttal egy nemes ügyért rója a kilométereket: 50 gyerek egészséges joghurt adagját “bakancsolja össze”.

Csatlakozz te is Csuti és a PRO-PRE Joghurt csapat kezdeményezéséhez! Segítsünk együtt ötven kisgyereknek!

“Láttam a facebook-on egy posztot a PRO-PRE Joghurttól: támogatnak három hátrányos helyzetű gyereket, hogy egészségesen tudjanak táplálkozni. Megkerestem őket, hogy segítsünk együtt! Én a 300 kilométeres  zarándoklatot felajánlom, hogy értük szeretném legyalogolni. Az álmom,hogy a 300 kilométer háromszázszor ezer forint adományt jelent: aki csatlakozik az akcióhoz, minden egyes kilométert 1000 forinttal tud támogatni, persze lehet többel is. Így az én 300 kilométeremmel összegyűlt adományból 50 gyereknek tudnánk segíteni…”

Csuti a Budapesten a Clark Ádám tértől indult útnak és egészen Wolfsthalig, majd onnan Pozsonyba gyalogol, összesen 300 kilométert.

Az út végéig még 3 nap van hátra!

Segíts te is, hogy Csuti útja eredményes legyen, hogy a gyerekek egészséges ételhez jussanak!

Vásárold meg az e-receptfüzetet, amelynek 1000 forintos ára egy “kilométert ér!” Minden darabbal hozzájárulsz, hogy a rászoruló gyermekek egészséges ételhez jussanak.

e-receptfüzet vásárlás

 


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat