19 júl

999 segíts velünk akció

Segíts velünk!

Hamarosan átlépjük a három számjegyű lájkolót a facebook oldalunkon. Köszönjük nektek és nagyon szeretnénk veletek osztozni az örömünkben! Szerintünk erre a legjobb mód, ha együtt részt veszünk valamiben: valami lélekemelő, jó dologban.

Hogy sok helyen elkél a segítség, azt jól tudjuk!

Abban, hogy megtaláljuk azokat, akik a leginkább rászorulnak, a ti együttműködésetekre van szükségünk!

A 999 szám a föld gyógyítóinak szimbóluma. Ez a szám megihletett minket, ezért tettre hívunk, hogy tarts velünk!

Mi a tervünk?

Szeretnénk eljuttatni három kiválasztottnak 9-9 darab PRO-PRE Joghurt oltóanyag tasakot, az egészséges finomság elkészítéséhez szükséges érlelőt, hőmérőt és persze az alapanyagul szolgáló tej árát.

Ha ismersz olyan anyukát, aki szívesen készítene gyerkőceinek egészséges joghurtot, de nem teheti, ha van olyan ember a környezetedben, akinek betegsége miatt jól jönne egy jótékony bacikkal teli immunerősítő, vagy tudsz valakiről, akinek nincs módjában megvásárolni, viszont örülne a PRO-PRE Joghurtnak, akkor ajánld őket, segíts nekünk, hogy segíthessünk nekik!

Hogyan csináld?

A lap alján látható űrlapon keresztül írd meg számunkra, hogy kit és miért válasszunk!

Csak egy embert ajánlj és olyat, akinek tényleg segítség és tényleg öröm a PRO-PRE Joghurt ajándékcsomag!

A segítség nem öncélú: nem lesz ünnepélyes, fotózással egybekötött átadás – hacsak a megajándékozott nem ragaszkodik hozzá. Arról, hogy kihez juttatjuk el az ajándék egészséges PRO-PRE Joghurt csomagot, az ajánlót fogjuk értesíteni. Az ajánló és a megajándékozott személyét, kizárólag a külön kérésükre tesszük közzé.

Miután elértük a 999 lájkolót, háromszor fogunk egy-egy személyt kiválasztani az általatok ajánlottak közül. 9-én, 19-én és 29-én választunk megajándékozottat. Az akció akkor zárul, amikor a harmadik személyt is kiválasztottuk.

Ha eddig nem tetted, akkor lájkold a facebook oldalunkat!

Oszd meg most a PRO-PRE Joghurt Facebook oldalán lévő bejegyzést, vagy ezt az oldalt, hogy minél több emberhez eljusson az akció híre és a legjobb helyre kerüljön az ajándék egészséges PRO-PRE Joghurt csomag!

Köszönjük, hogy velünk vagy! A PRO-PRE csapat

  Ajánló adatai:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám


  Ajánlott adatai:

  Név (kötelező)

  Email cím

  Telefonszám


  Ajánlottról:

  Jellemezd az ajánlottad röviden (kötelező)

  Idokold meg, fejtsd ki, hogy miért őt válasszuk (kötelező)


  Kezdőlap
  Jogi nyilatkozat
  ÁSZF
  Kapcsolat