01 júl

A Joghurtfogyasztás javít a táplálkozásunk minőségén és segíti az anyagcsere rendszerünket

A Jean Mayer kutatócsoport és a bostoni egyetem 6526 felnőttnél vizsgálta a kapcsolatot a joghurtfogyasztás, a táplálkozás minősége és az anyagcsere rendszerek alakulása között.

Az eredmények azt mutatatták, hogy azokhoz képest, akik egyáltalán nem fogyasztottak joghurtot és azok, akik fogyasztottak joghurtot, a joghurtfogyasztóknál magasabb volt a kálium aránya a szervezetükben és kevésbé voltak hajlamosak, hogy a következő vitaminok hiányozzanak a szervezetükből: B2 és B12, kalcium, magnézium és cink. Sőt, a joghurtfogyasztással alacsonyabb lesz a trigliceridek és a glükóz szintek, valamint alacsonyabb lesz a szisztolés vérnyomásúak és az inzulin rezisztenciában szenvedők száma.

PRO-PRE Joghurttal könnyítsük meg szervezetünk dolgát és együnk sokat az egészségünkért!

Forrás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23351406


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat