Bodzás joghurt fagylalt
Bodzafagyi avagy joghurtos boldogság kánikulára hangszerelve
Ahogy a vízcsepp lassan végigfolyik a jéghideg frissítővel teli pohár párás oldalán… Ahogy a zuhanyból alázúduló, gerinc tájékon landoló hűvös vízcseppek megborzongatják az ember tarkóját… valahogy úgy hoz enyhülést a PRO-PRE Joghurtból készített bodzás fagylalt ezekben az eszeveszettül forró napokban.
Péntekig hőségriasztás: nem csak napközben tombol a kánikula, de az éjjel alig-alig mozduló, hajszárítómeleg szellő sem hoz enyhülést. Kell a sok-sok folyadék, a szervezetet megterhelő fogások helyett a könnyű táplálék – igenis, értettük! De mi lesz a boldogságérzettel, az endorfinnal, az élvezettel, a finomsággal, amely az ízlelőbimbóktól indulva, a torkon áthaladva az egész testünket boldogságra hangolja? PRO-PRE Joghurt, avagy a hűsítő, büntetlen örömforrás! Kalóriaszegény, fehérjedús, immunrendszert óvó, jótékony bacikkal teli PRO-PRE Joghurtos kényeztetés nektek tiszta szívből:
Bodzás joghurt fagylalt
Hozzávalók:
- 0,5 liter PRO-PRE Joghurtból készített görög joghurt
- 1,5 dl bodzaszörp
- 1 dl friss citromlé
- fél citrom reszelt héja
Elkészítés:
A görög joghurthoz adagold hozzá a bodzaszörpöt, a citromlevet, kicsit turmixold össze a krémes alapot. Reszeld bele a citromhéjat, aztán töltsd hideg vízzel átöblített fagyi formába vagy mélyhűtőbe rakható bármilyen ízléses tálkába a joghurtos csodádat. Egy-két órát hagyd hűsölni, majd menta vagy citromfűlevéllel megspékelve évezd az enyhülést hozó isteni ízeket.
Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!