07 jún

Kefirrel pácolt csirkecomb krumplival

Egy igazán jó páccal nem maradunk pácban! Egyszerű elkészítésű, és az ízlelő bimbóidnak igen kellemes érzést okozó recepttel készültünk nektek. Arról nem is beszélve, hogy a PRO-PRE Kefir is része lehet ennek a finomságnak. Nincs is más hátra, hát irány a konyha!! 🙂

Hozzávalók:

  • 3 db csirkecomb
  • 100 ml PRO-PRE Kefir
  • 800 g burgonya
  • 8-10 db cseresznye paradicsom
  • 5 gerezd fokhagyma
  • fűszerek ízlés szerint
  • só, bors ízlés szerint
  • olíva olaj

pacolt-kefies-csirke_03   pacolt-kefies-csirke_02

Elkészítés:

Először is, készítsük el a pácot. Vágjuk apróra a fokhagymát, adjuk hozzá a kefirt, és a fűszereket, sózzuk, borsozzuk. Tegyük bele ebbe a pácba a csirkecombokat, 20-30 percig. Pucoljuk meg a krumplit, majd daraboljuk fel. A krumpli mehet egy tepsibe, rá olíva olaj, fűszerek, só bors. A fokhagymát zúzzuk össze és egy kés segítségével, kenjünk szét a krumplin. A paradicsomokat vágjuk négybe és díszítsük meg vele a burgonyát. Majd az egésznek a tetejére mehetnek a combok. Süssük a sütőben 200 fokon, körülbelül 40 percig. Nagyon egyszerű és nagyon finom!

pacolt-kefies-csirke_01

Jó étvágyat kíván a PRO-PRE Csapat!


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat