Kefirrel pácolt csirkecomb krumplival

Egy igazán jó páccal nem maradunk pácban! Egyszerű elkészítésű, és az ízlelő bimbóidnak igen kellemes érzést okozó recepttel készültünk nektek. Arról nem is beszélve, hogy a PRO-PRE Kefir is része lehet ennek a finomságnak. Nincs is más hátra, hát irány a konyha!! 🙂
Hozzávalók:
- 3 db csirkecomb
- 100 ml PRO-PRE Kefir
- 800 g burgonya
- 8-10 db cseresznye paradicsom
- 5 gerezd fokhagyma
- fűszerek ízlés szerint
- só, bors ízlés szerint
- olíva olaj
Elkészítés:
Először is, készítsük el a pácot. Vágjuk apróra a fokhagymát, adjuk hozzá a kefirt, és a fűszereket, sózzuk, borsozzuk. Tegyük bele ebbe a pácba a csirkecombokat, 20-30 percig. Pucoljuk meg a krumplit, majd daraboljuk fel. A krumpli mehet egy tepsibe, rá olíva olaj, fűszerek, só bors. A fokhagymát zúzzuk össze és egy kés segítségével, kenjünk szét a krumplin. A paradicsomokat vágjuk négybe és díszítsük meg vele a burgonyát. Majd az egésznek a tetejére mehetnek a combok. Süssük a sütőben 200 fokon, körülbelül 40 percig. Nagyon egyszerű és nagyon finom!
Jó étvágyat kíván a PRO-PRE Csapat!
Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!