KórházSuli PROGRAM

A KórházSuli Program, a Swimathon 2017 sportrendezvény és a PRO-PRE Joghurt

Vidákovics Attila a PRO-PRE Joghurt kutatás-fejlesztési vezetője részt vesz a Swimathon 2017-es sporteseményen, melyen a KórházSuli Programért úszik és adományokat gyűjt. A PRO-PRE teljes csapata csatlakozott az eseményhez és különleges támogatói akciókkal járul hozzá a sikerhez. Ez lehetőséget biztosít, hogy aki vásárolni szeretne, most kedvezményesen jusson hozzá a PRO-PRE termékekhez és még támogatást is nyújtson a KórházSuli Program részére. 

Helló Hölgyek és helló Urak!

Úszni egy általunk nagyra tartott cél érdekében.

Létezik Magyarországon egy program, ami segítséget nyújt a hosszú betegség miatt iskolából kimaradt diákok számára. Ez a KórházSuli Program. Olyan módszerek, tananyagfejlesztések, szakemberek és lelkes segítők által, ami igazi támaszt nyújt a gyermekeknek. Olyan gyermekeknek, akik ugyan még kicsi emberek, de már nagy harcosok.
A program jelentőségét sikerült átéreznem, mert kapcsolatba kerültem a segítőkkel és a gyerkőcökkel is. Elképesztő és leírhatatlanul felemelő látni, hogy micsoda értékteremtő ereje van a programnak. Eddig nem tapasztaltam hasonlót. Több jótékonysági programot sikerült belülről megismernem, mégsem tudom egyikhez sem hasonlítani, mert itt olyan kis harcosoknak segíthetek, akik már megvívták a csatájukat és nem adták fel. Olyanok, akik élni akarnak és tenni akarnak, nem csak magukért. A program már több éve működik, viszont csak a közelmútban ismerkedtem meg vele. Ezért azt gondolom, hogy még sokan lehettek akiknek ismeretlen, és hiszem, hogy a legtöbbeteket szintén le fogja nyűgözni. Talán még lesz közöttetek olyan is, aki tanítani fog egy-két kis diákot, vagy éppen programot szervezni a számukra.

Tudjátok mi tetszik a legjobban?
Az, hogy akiknek a program segítséget nyújtott a megpróbáltatásokban, ma ők segítik a ma bajban lévőket. Önként teszik, mert Ők pontosan tudják mit jelentett ez számukra. És ez nem Hollywoodi történet, hanem az élet valódi csodája.

Amikor hozok egy döntést és a tudásommal, pénzemmel, vagy időmmel támogatok embereket, akkor úgy érzem magam a legjobban, ha az energia, amit önként adtam, olyan helyre kerül, ahol többszöröződik. Azok akiket támogatok, értékteremtő erős emberekké válnak, akik már nem is sokkal később maguk is segítenek másokat. Most olyan embereket segíthetek, akikre később mások számíthatnak. Ne feledjük, ők már bajnokok, ugyan még nem olyan életet élnek, de ettől ők egyszer már győztek, ők bizonyítottak.

Most az a célom, hogy minél többen kerüljetek közelebb és ismerjétek meg a programot, amire a SWIMATHON 2017 elnevezésű sportrendezvény nagyszerű lehetőséget biztosít.
Ezen az eseményen magam is részt veszek, úszni fogok. Lehet támogatni az úszásom, ami természetesen teljes egészében a KórházSuli Programhoz kerül. Ha így szeretnél hozzájárulni, akkor ezen a linken keresztül megteheted.
Mivel nem célom, hogy lelki nyomást gyakoroljak bárkire, hogy támogasson valamit, amit magától nem tenne, ezért kitaláltunk egy támogatásra ösztönző akciót. A lényege, hogy egy picit olcsóbban vásárolsz a PRO-PRE termékekből és közben támogatod is a programot. Kiszámolhatod, az akciós termékeknél egy picit még kedvezőbben jutsz hozzá a legnépszerűbb termékeinkhez.

Mégis kérnék tőled valamit, sőt nem egy, hanem 3 dolgot.

Az első, hogy ismerd meg a programot, szánj rá 10 percet az életedből, hogy pontosabb képet kapj róla. Itt rögtön találsz 2-3 videó, ami segít megismerni a csapatot és a programot.
Akkor ha neked is tetszik a program és az akció, ebben az esetben biztos valamelyik barátodnak is fog. Egy valakinek mesélj róla. 🙂
Ha amúgy is vennél PRO-PRE terméket, jogit, vagy kefir, illetve start csomagot, akkor most a rendezvényig vásárold a támogatói csomagok egyikét. Minden támogatói csomagból 2000Ft kerül a KórházSuli Programhoz.

Vidákovics Attila

A KórházSuli Programról videók

A kórházba kerülő gyerekek egyik nagy kihívása az, hogy lépést tudjanak tartani az iskolai tananyaggal és az őket visszaváró osztálytársaikkal, barátaikkal.  Ehhez igyekszik a KórházSuli segítséget nyújtani.

SWIMATHON 2017

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezésében

JÚNIUS 18., VASÁRNAP

9.00–13.00.

HELYSZÍN: KŐÉR UTCAI USZODA

Támogasd az úszásom!

Megteheted a Swimathon oldalán, amit itt találsz:
SWIMATHON

Vagy vásárolj akciós PRO-PRE termékeket a támogatói csomagokból, melyek után 2000 forint kerül adományként a programhoz.

SHOP

AKCIÓ - vásárolj olcsóbban és még támogatod is a kórház-suli programot

Minden megvásárolt AKCIÓS termékkel 2000 forinttal támogatod a KórházSuli Programot. Az akció 2017 június 18-ig tart.