20 szept

Turbózd fel az immunrendszered!

Itt a színpompás, varázslatos fényekbe burkolózó, de megannyi nyavalyát is hozó ősz. Ilyenkor rendkívül fontos, hogy kellőképpen felkészítsük a szervezetünket: bespájzoljunk mindenféle vitaminból és erősítsük meg az immunrendszerünket, hogy minél kevesebbszer döntsön le a lábunkról a kórság! A nedves csapadékos időben sajnos kiválóan érzik magukat a rossz bacilusok: a tömegközlekedésben utazva, a munkahelyen, az óvodában és az iskolában számolatlanul kapjuk az “áldást”: ránk köhögnek, ránk prüszkölnek, a közösségben a gyerekek egymás arcába lihegnek, kézről-kézre és szájról-szájra adják a játékokat és így a bacikat is. Pár hét és kis túlzással a fél ország tüsszögni fog: valamilyen felső légúti betegségtől, az influenzáról nem is szólva, amely kisvártatva szintén a nyakunkon…

immun

Mit tehetünk, hogy minél jobban felvértezzük magunkat az őszi-téli nyavalyák ellen?

Szervezetünk számos védvonallal van “felszerelve”. Egyik legfontosabb köztük az emésztőszerveinkben található bélflóránk, amelyek, akár egy kiváló hadsereg, a benne található jótékony baktériumaival kiválóan hatástalanítja rossz baktériumok vagy vírusok támadását – amennyiben egészséges.

Nagyon fontos tehát, hogy folyamatosan épen tartsuk, azaz ellássuk olyan pro-, azokat pedig prebiotikumokkal, amelyek segítenek a fontos védekező egység egyensúlyának fenntartásában.

A PRO-PRE Joghurt mindennapos fogyasztásával jócskán hozzájárulhatunk ehhez: a joghurtban található 6 féle jótékony bacilus ugyanis bizonyítottan segítenek egészségesen tartani vagy a károsodott bélflórát helyreállítani.


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat