Vörösborral
Ez az ínyencség kiválóan párosul a legjobb beszélgetések mellé, mivel jótékonyan hat a szívre és az agyra egyaránt. A szív irányítja a vérkeringést és persze az érzelmeket, az agy pedig a gondolatokat. E kettő harmóniába hozható ezzel a csodás desszerttel, ami biztosan jó hatással lesz a társalgásra (is).
Hozzávalók:
- összesen egy maréknyi meggy és cseresznye
- 1 dl testes vörösbor
- cukor (legjobb a melaszos barna)
Magozzuk ki és daraboljuk fel össze-vissza méretűre a meggyet és a cseresznyét. Hevítsünk fel egy serpenyőben egy evőkanál cukrot és adjuk hozzá a vörösbort. Addig kevergessük még méz állagú lesz. Dobjuk hozzá a meggyet és a cseresznyét. Addig forgassuk benne, míg összeszottyan, majd tegyük félre hűlni.
Amikor már nem meleg, hozzá is adhatjuk a joghurtunkhoz!
Fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezve egy egész más boszorkányságban lehet részünk. A boszikat bizony szeretjük… 🙂
Javasoljuk, hogy a Pro-Pre Joghurtból készült görög joghurtból készítsd, mert azzal lesz az igazi! Itt találod, hogy hogyan lesz az otthon készített PP Joghurtodból igazi görög joghurt.
Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!