Kefir és a PRO-PRE Kefir

Alapvető különbség a joghurt és a kefir között, hogy ameddig a joghurt fermentálásában résztvevő thermofil baktériumok tejsavat termelnek, addig a kefir esetében szerepet kapnak élesztőgombák és mezofil baktériumtörzsek is, így az erjedés alatt alkohol és szénsav is képződik a tejsav mellett.

PRO-PRE_kefir_oldalt

A PRO-PRE Kefir többszörösen kevert törzsű oltókultúra, ami több mint két év kitartó munkájának eredménye. A keverék mezofil, thermofil baktérium és élesztő kultúrákat is tartalmaz, ez az alfajokkal együtt 10 féle mikroorganizmus, melyek kitűnő összhangban működnek együtt.

Néhány ezen kiemelkedő tulajdonságból:

  • Segítséget nyújt a legtöbb bajt okozó patogén candida fajjal szembeni közdelemben.
  • Gyulladáscsökkentő hatású és bélnyálkahártya védő.
  • Kimagasló a K-2 vitamin termelő tulajdonsága.

Kultúrák pontosan beállított arányban vannak jelen, a legjobb íz és hatás elérése érdekében. Az eredmény és a sikerélmény biztos.

Az eredmény mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a kefirt, jelentős és azonnal érezhető különbség mutatkozik a bolti kefirekhez képest.

Elkészítése ugyanabban érlelőben (TeFe Házban) történik, mint amiben a PRO-PRE Joghurtot kell készíteni.