PRO-PRE Kefir

PRO-PRE_kefir_oldalt

Receptek

A PRO-PRE Kefir méltó társa a PRO-PRE Joghurtnak. A lehengerlő ízén felül számtalan bizonyított tulajdonsággal emelkedik ki a sokaságból.

Most is olyan kultúrák kerültek kiválasztásra, melyek minden általunk lefektetett követelmények és kritériumnak megfelelnek. Hatékony, biztonságos és finom.

A többszörösen kevert törzsű PRO-PRE Kefir oltókultúra több mint két év kitartó munka eredménye. Minden mikroorganizmus egyedi tulajdonságának kiismerése után került kiválasztásra. Összesen 10 tagból álló csoport élesztőket, mezofil és termofil baktérium kultúrákat is tartalmaz. Melyek kitűnő összhangban működnek együtt.

Néhány ezen kiemelkedő tulajdonságból:

  • Segítséget nyújt a legtöbb bajt okozó patogén candida fajjal szembeni közdelemben.
  • Gyulladáscsökkentő hatású és bélnyálkahártya védő.
  • Kimagasló a K-2 vitamin termelő tulajdonsága.

Kultúrák pontosan beállított arányban vannak jelen, a legjobb íz és hatás elérése érdekében. Az eredmény és a sikerélmény biztos.

Az eredmény mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a kefirt, most is jelentős és azonnal érezhető különbség mutatkozik a bolti kefirekhez képest. 🙂

 

Elkészítése ugyanabban érlelőben (TeFe Házban) történik mint amiben a PRO-PRE Joghurtot kell készíteni.  A leírást az alábbi linken kertészetül letöltheted:

TeFe_használati útmutató  <<< ELKÉSZÍTÉS

további termékeink