PRO-PRE Joghurt

PRO-PRE-joghurt-oldalt

Receptek

PP Joghurt vagy Pro-Pre Joghurt. Oltóanyag joghurt házi készítéséhez.

Az oltóanyag por formában található a tasakokban. 1 tasak, 1 liter tej beoltásához elegendő.

A PRO-PRE Joghurt különlegessége a következőkben rejlik:

  • a probiotikus baktériumtörzsek tulajdonságaik és összeférhetőségük szerinti gondos, tudományos alapon való összeválogatása
  • rendkívül magas csíraszám és aktivitás
  • minden hasznos probiotikus baktériumtörzset kiválóan tápláló és erősítő speciális prebiotikum keverék
  • lenyűgözően ízletes joghurt készíthető belőle
  • készítője maga döntheti el, hogy lágyabb, vagy karakteresebb íz világú és állagú joghurtot szeretne elkészíteni
  • a végeredmény stabil, kizárólag sikerélmény

A joghurt végső ízét és állagát a zsírtartalma és hőkezelésének módja befolyásolja, azonban az elvárt jótékony hatás a boltban megvásárolható tejekből is megvalósul.

2-3 dl joghurt bőségesen fedezi a napi mennyiséget.

Az elkészített joghurt 15-20 napig is biztonsággal eltartható a hűtőszekrényben, miután savanyított tejtermékről van szó. Azonban, a baktériumok aktivitása 8-10 nap után már csökkenni kezd, ezért javasoljuk az elkészített joghurtot ezen időtartam alatt elfogyasztani!

Az elkészítésről itt olvashat!

A PRO-PRE Joghurt a különleges prebiotikus összetevőinek köszönhetően kerülhetett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elé. Ugyanis a prebiotikum kombinációnk által valósult meg a probiotikus mikroorganizmusok egyedülálló hatékonyságnövelése.

Büszkék vagyunk rá, hogy fejlesztésünkkel sikerült a kivívni a tudományos világ elismerését is és egy olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkező joghurtot alkotni, amelyről eddig a szakma azt feltételezte, hogy nem lehetséges.

további termékeink

Mitől különleges a PRO-PRE Joghurt?

Egyrészt nagyon-nagyon finom! 🙂
“Olyan mint a joghurt, csak finomabb” (hangzott el egy 9 éves kislány szájából)

A fantasztikus ízén felül tartalmaz 6 féle bélflórát támogató jótékony baktériumtörzset, valamint ezek aktivitását jelentősen elősegítő 3 tagból álló prebiotikum kombinációt. A PRO-PRE Joghurt találmány díjjal jutalmazott magyar szabadalom. (P1400293/12)

A PRO-PRE Joghurtban nagy számban jelen lévő mikroorganizmusok bizonyítottan segítséget nyújthatnak a következő problémák esetén:

Gyakori problémák, amelyekben segíthet

  • cukorbetegség
  • csontritkulás megelőzésére
  • LDL koleszterin és magas triglicerid szint
  • magas vérnyomás
  • bizonyos túlsúly problémák
  • irritábilis bélszindróma (IBS)
  • bélgyulladások
  • vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemfelvétel javítása
  • emésztési problémák esetén
  • hasmenés
  • székrekedés
  • antibiotikumok mellékhatásinak a csökkentésére
  • fertőzések kezelése és megelőzése
  • immunrendszer regeneráló

Hozzájárul az életteli hétköznapokhoz

  • immunerősítő hatással bír
  • javítja a tápanyagok felszívódását
  • segíti a jó alvást
  • energikusabb, jobb közérzetet biztosít
  • csökkenti a stressz káros hatásait
  • támogatás a fejlődő szervezetnek
  • fontos eleme a diétás étrendnek
  • segíti az izmok működését
  • kiváló fehérje forrás
  • gazdak vitaminokban és ásványi anyagokban
  • támogatja az idegrendszert

A sort hosszan lehetne folytatni, ezért csak párat emeltünk ki azok közül a problémák közül, amelyekkel nap mint nap találkozunk.

Egészségünket alapvetően meghatározza a bélflóra állapota. A PRO-PRE Joghurt hatékonyan segít az egészséges bélflóra megőrzésében, illetve a felborult bélflóra helyreállításban.

A bélflóra egyensúly nagyon könnyen képes rossz irányba eltolódni, amit gyakran csak későn, a következményekkel szembesülve vesznek észre. A leggyakoribb következmények között szerepel a legyengült immunrendszer, vagy az anyagcsere zavarok.

A PRO-PRE JOGHURTBAN LÉVŐ 6 FÉLE TÖRZS
Lactobacillusdelbrueckii_subsp._bulgaricus
Streptococcus_salivarius_subsp._thermophilus
Lactobacillus_acidophilus_(LA-5®)
Bifidobacterium_animalis_subsp._lactis_(BB-12®)
Lactobacillus_reuteri
Lactobacillus_rhamnosus
A JÓTÉKONY BAKTÉRIUMOKAT TÁMOGATÓ PREBIOTIKUMOK
Akácrost*
Frukto-oligoszacharid*
Galakto-oligoszacharid
* jelölt rostok a Floracia™ tagjai
A friss PRO-PRE Joghurtban lévő jótékony baktériumtörzsek száma 2 dl-ben legalább 100 milliárd (1011 CFU), ami kimagasló érték és ezek aktivitása az őket tápláló háromféle prebiotikumnak köszönhetően nagyon magas. A fenti össz. csíraszám az első 8-10 napban csupán pár százalékot (elhanyagolható mértékben) csökken. (a frissen elkészített joghurt eltarthatósági ideje kb. 20 nap)

Az értékeket a PRO-PRE labortól független magyar állami intézetben többször is vizsgálták és jegyzőkönyvezték. Minden esetben megerősítést kaptak az elismerésre méltó értékek.

A PRO-PRE Joghurtból ugyan elegendő napi 1,5-2 dl fogyasztani, de a legjobb az egészben, hogy nem lehet túladagolni, ezért bátran lehet enni amennyi csak jólesik.

Kinek ajánlott a PRO-PRE Joghurtot fogyasztani?

Fejlődésben lévőknek, diétázóknak, sportolóknak, idősebbeknek, azaz egy éves kor felett mindenkinek, aki szereti a joghurtot és házi készítésű tiszta ízeket.

Hogyan lehet fogyasztani a PRO-PRE Joghurtot?

Fogyaszthatjuk natúran, ízesítve, de készülhet belőle frissítő ital, salátaöntet, főétel és bármilyen gasztronómiai őrület, aminek csak a fantázia szabja meg a határait. Válogass a receptjeinkből!

A PRO-PRE Joghurt elkészítése nem bonyolultabb, mint a kávéfőzés.
Nem lehet elrontani, biztos a sikerélmény.

Hol vásárolhatom meg a PRO-PRE termékeket?

Web shop         Forgalmazok

Ismerd és tapasztald meg a PRO-PRE élményt!

Az alábbi videóban megnézheted, hogy milyen egyszerű a PRO-PRE Joghurtot elkészíteni.

PRO-PRE Joghurt készítéseEgészséges, finom és egyszerű!

Posted by Pro-Pre Joghurt on Friday, February 5, 2016

Legnépszerűbb termékeink: 

Rajta, vásárolj az alábbi termékek valamelyikéből és élvezd a saját magad által készített PRO-PRE Joghurtot!

további termékeink

sziv+logo

Próbáld ki a PRO-PRE oltókultúrákat!
3 + 1 argumentum:

Hatékonyság
joghurt_amit_magad_kesziteszA PRO-PRE kultúrák magasabb aktivitásúak. Ez a 6 féle mikroorganizmusnak és az őket erősítő 3 féle prebiotikum együttes munkájának köszönhető. Tökéletes harmóniát alkotnak, ezért eredményesebben végzik jótékony munkájukat.

Biztonság
A fejlesztések során kizárólag olyan kimagasló baktériumok kerültek kiválasztásra, melyeket a tudomány világa régóta kutat és ismer. Mind bizonyítottan hatékony és számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. Valamint egymással összehangolt munkát végeznek.

Finom
Tíz emberből kilenc miután megismerkedett a PRO-PRE Joghurttal, többé nem akar más joghurtot fogyasztani.
Egy 9 éves kislány véleménye: “Olyan mint a joghurt, csak finomabb!”

Pofon egyszerű elkészíteni
Este beteszed, reggel kiveszed. Az egésszel nem kell 5 percnél többet foglalkozni. Nincs többé kudarc, csak sikerélmény!

Szemtelenül természetes, irgalmatlanul finom és eszméletlenül egészséges!

6 tasak egy hónapra elegendő kimagasló aktivitású kultúrákat tartalmaz.
Már napi 2 dl PRO-PRE Joghurt elvégzi a feladatát.

MENNYI IDŐ? EREDMÉNY
2-3 nap alatt jobb közérzet a bélrendszer mikroflórája kihat az alvás minőségére, a fizikai teljesítőképességre és az idegrendszer működésére
3-6 nap alatt több energia a sok fehérje és vitamin segít kiűzni a levertséget és feltölteni a testet
1-2 hét alatt változni kezd a tested a PRO-PRE Joghurt segít minden hasznos tápanyagnak jobban hasznosulni, amit a szervezetedbe juttatsz
1 hónap mások is észreveszik rajtad a változást

Tedd még egészségesebbé az étrended, azzal, hogy ásványi anyag és vitamindús ízesítésekkel dobod fel a joghurtodat.
OLTÓKULTÚRA JOGHURT HÁZI KÉSZÍTÉSÉHEZ

Hazaviszed és összekevered a tejjel, innentől a folyamat magától zajlik. Egyszerűbb, mint a rántotta.

Sokan megijednek attól, hogy be kell oltani a tejet, olyan tudományosan hangzik. Az egész nem szól másról, mint 1 liter tejet a langyosnál egy kicsit magasabb hőmérsékletre melegítünk és hozzá keverjük a tasak tartalmát.

Nem lehet elrontani. A PRO-PRE Joghurt oltókultúrával biztos a sikerélmény.