18 okt

Köszönetnyilvánítás a Csapatnak! Innotrends Hungary 2014

Örömmel és büszkeséggel tölt el, ami az elmúlt két napban történt az Innotrends Hungary 2014 rendezvényen! Újabb megerősítést nyert, hogy fantasztikus a csapat mely körülvesz.

A csapatom tagjai egytől-egyig rátermettségről, fejlődésképességről, hitről és az emberek iránti szeretetükről tettek tanúbizonyságot.

Pro-Pre Csapat Innotrends Hungary 2014

Pro-Pre Csapat Innotrends Hungary 2014

Angyal Dea! Szeretném megköszönni Neked is a profi, minden várakozást felülmúló munkádat. Lenyűgöző helyzetfelismerő képességgel rendelkezel és nagy empátiával vagy az embertársaid felé. Szuper vagy!

Nagy Tamás! Megint bebizonyosodott, hogy én vagyok a legszerencsésebb ember, hogy Isten, sors, univerzum, vagy nevezzük akárhogyan összehozott minket. Nincs kétségem afelől, hogy Nálad rátermettebb ember nem kerülhetett volna a helyedre.

Répás Ricsi! Szorgalmad és kreativitásod az elmúlt két napban is megmutatkozott és oroszlánrészed volt abban, hogy profin megtudtunk jelenni. Pontosan erre van szükségünk! Te vagy a mintája annak, hogy nincs lehetetlen és mindent meglehet oldani.

Dr. Skurdenka Beatrix. Bea! Nagyon köszönöm Kegyednek, hogy van és szintén a sorsnak, Istennek és a Botka Zsoltinak, hogy összehozott minket. Orvosszakmai vezetőnkként úgy emeled fel a Pro-Pre nevét, hogy valós értékeket hozol közénk és a jövőbeni termékfejlesztéseink meghatározója vagy!

Nagy Zoli! Egyikünk sem lett volna képes pótolni a rendezvényen. Fegyelmezetten és vér profin tetted a dolgod. Szerintem, amit Te vittél végbe a kiállításon az volt a legfárasztóbb és a legmegerőltetőbb feladat. Azt láttam, hogy pontosan azzal a fegyelemmel, jókedvvel és hozzáállással fejezeted be a második nap végén, mint ahogyan az első napon nekivágtál. Nincs kétség, pácban lettünk volna Nélküled.

Zoli

Molnár Benkő Fanni! Nagy fotós tehetség vagy! Hálás vagyok, hogy megörökítetted nekünk az eseményt.

Bezzegh Krisztián! Aki külsősként a legönzetlenebb módon és vérprofin hozzásegített minket, hogy a rendezvény első pillanatától rendben menjenek a dolgaink.  Valamint több száz SPORTIME magazinnal támogatta meg a kiállításunkat.

Tőzsér Andi! Az az igazság, hogy valójában Te szervezted le az egész kiállításon való részvételünket. A háttérből, csendben, szinte észrevehetetlenül mindent a kezedben tartottál, minden helyzetet tökéletesen és profin kezeltél. Nincs mese, Te vagy az igazi Főnök!

A legjobb dolog, amit tehettem, hogy okosabb és tehetségesebb emberekkel vettem körül magam, saját magamnál. Az egyetlen érdemem, hogy összehoztam ezt a nagyszerű csapatot.

beszélgetés

Külön köszönet illeti a Nemzeti Innovációs Hivatal vezetőit és munkatársait, hogy lehetőséget kaptunk a bemutatkozásra.

Mindannyian nagyban hozzájárultatok a sikeres bemutatkozásunkhoz!

Így tovább! Folytatjuk!

Vidákovics Attila


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat