19 okt

Köszönetnyilvánítás a NIH Csapatának

Szeretnénk kifejezni őszinte hálánkat a Nemzeti Innovációs Hivatal csapatának a sok segítségért, amivel nagyban hozzájárultak az eddig elért eredményeinkhez.

Többen érdeklődve kérdezték az Innotrends Hungary 2014 kiállításon, hogy milyen segítséget kaptunk a hivataltól. Megragadjuk az alkalmat, hogy ezúton is beszámoljunk minderről.

s20141013_141412000_iOS

Ez év áprilisában egy kiállításon találkoztunk a hivatal képviselőivel első alkalommal. A hivatal vezetője két munkatársával látogatta meg kicsiny standunkat. Beszélgettünk és megtudtuk, hogy hogyan kell felvenni a hivatallal a kapcsolatot és hogy miért érdemes.

Egy-két héttel a találkozót követően el is mentünk az Andrássy úton lévő irodába és átestünk a szűrőkön. Azt tapasztaltuk, hogy hivatásukat a legmagasabb fokon űző szakemberek jóindulattal és szakértelemmel fogadtak minket. Rövidesen megkezdődött a közös munka.

Ennek a munkának az eredménye, hogy ma sokkal összeszedettebbek vagyunk, lényegesen pontosabb célokkal és tervekkel rendelkezünk. Több olyan szakmai fórumra sikerült bejutunk, amire esélyünk sem lett volna. Felkészítettek minket olyan nagy külföldi partnerekkel való tárgyalásokra, ahol nem álltunk volna helyt a segítségük nélkül. Befektetői köröknek mutattak be minket és segítettek felkészülni ezekre a bemutatkozásokra. Olyan helyzetekben álltak mellettünk, amikor nagy szükségünk volt szakértői támogatásra. Számos alkalommal kaptunk lehetőséget a hivataltól a nyilvánosság előtti bemutatkozásra. Kivétel nélkül akivel kapcsolatba kerültünk a NIH-nél, segítőkészségről, elhivatottságról és profizmusról tett tanúbizonyságot.

_MG_6759

Meggyőződésünk, hogy amit a jövőben elfogunk érni, abban nagy szerepe van annak, amit segítségül megkaptunk a Nemzeti Innovációs Hivataltól.

Röviden összefoglalva, jobbak lettek a képességeink, felkészültebbek lettünk, és jobb eséllyel indulunk meghódítani a világot a Nemzeti Innovációs Hivatal segítségével.

Ezért hálásak vagyunk!  És hisszük, hogy nem is olyan sokára a hivatalon keresztül találkozunk olyanokkal, akiket mi is tudunk majd segíteni az útjukon.

Köszönettel:
Pro-Pre Csapat

 


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat