17 júl

Közlemény 2015 június 17.

Indul a PRO-PRE Joghurt oltóanyagok kiszállítása!

Hamarosan megkezdjük a PRO-PRE Joghurt oltóanyagok első előrendeléseinek kiszállítását.

A PRO-PRE Kft. június elsején jelentette be, hogy megnyílik a lehetőség a termék előrendelésére. Mivel a vártnál több megrendelés érkezett, úgy határoztunk, a közeljövőben is tartjuk az előrendelési rendszert: várhatóan szeptemberig ugyanilyen módon lehet hozzájutni a PRO-PRE Joghurt oltóanyaghoz.

Azokkal, akik július 20-ig leadták igényüket, kollégáink a napokban felveszik a kapcsolatot. Ekkor tudják majd véglegesíteni a korábbi rendelést.

Az emailes vagy telefonos egyeztetést követően kérjük majd átutalni a termék árát. Utánvét esetén természetesen átvételkor fizetendő a végösszeg. A csomag postázása két-három napon belül várható.

PRO-PRE_goforgranted322

Mi történik ezután?

A  július 20. után beérkező előrendeléseket, a készlet erejéig, néhány napon belül ki tudjuk szolgálni. A további rendeléseket várhatóan szeptemberi határidővel tudjuk majd teljesíteni.

Kifejezetten kérünk minden kedves PRO-PRE Joghurt oltóanyag rendelőt, hogy addig, amíg kollégánkkal nem egyeztetett, ne utalja át a termék árát!

Az előrendelési időszakban, amikor akciós áron juthatnak hozzá a PRO-PRE Joghurt oltóanyaghoz, nem a végleges dizájn szerint,  hanem az alap biztonsági csomagolásban szállítjuk a terméket.

Ezúton is köszönjük szépen a bizalmat és a várakozásunkat meghaladó érdeklődést és felülmúló megrendelést!

Szeretnénk meghálálni a lelkesedést, ezért minden július 20-ig előrendelt PRO-PRE Joghurt oltóanyag csomag egy kis meglepetés ajándékkal érkezik.

Jó étvágyat kíván a PRO-PRE Csapat!


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Kezdőlap
Jogi nyilatkozat
ÁSZF
Kapcsolat