Sült őszibarackos ínyencség
Szabaduljanak fel az illóanyagok, szabaduljanak el a vágyak!
Az alábbi ínyencséget azok figyelmébe ajánlom, akik szívesen tapasztalják meg, hogy a különböző érzékszervek milyen kölcsönhatást gyakorolnak egymásra.
Hozzávalók:
- Joghurt
- Őszibarack
- Méz
- Kardamom
- Dió
Kisebb méretű hőálló tálba helyezzük el a négyfelé vágott kimagozott őszibarackot. Öntsük le akácmézzel és szórjunk a tetejére egy kevés apróra zúzott kardamomot. Így tegyük 170 °C-os sütőbe és addig hagyjuk bent, míg egy kicsit összefonnyad az őszibarack.
Ezután hagyjuk lehűlni és adható is a joghurthoz. A végén szórjunk rá tört diót.
Javasoljuk, hogy a Pro-Pre Joghurtból készült görög joghurtból készítsd, mert azzal lesz az igazi! Itt találod, hogy hogyan lesz az otthon készített PP Joghurtodból igazi görög joghurt.
Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!